tirsdag den 29. maj 2012

Flere blomster!

Igen har jeg været en tur rundt i haven, denne gang har jeg plukket en del blomster ind til vaser.. Jeg syntes det er så fint med sommerens blomster i gamle skønne glasvaser!
Kender to af blomsterne på dette billede, rhododendronen og den gule smørblomst... Men det er lidt af et mysterium hvad det er for to andre blomster som der er havnet i mine vaser? Kender i den hvide eller lyserøde blomst på billedet?
Agurkerne er endelig ved at se en smule præsentable ud, efter at de har været ramt af "solstik" :) Men nu er de fint plantet om, og den ene står med to blomster, så det begynder at se lovende ud !
Smukke vinrøde pæoner, elsker den blomst ! Den er vildt smuk og denne her dufter som en drøm!
Kan ikke få nok af dem !

fredag den 25. maj 2012

Sol, sol og pinse!

Idag er der endelig dømt pinseferie! Jeg har sådan glædet mig til idag, ikke kun fordi det er pinse, men også fordi at ynglings nevøen skulle komme på besøg idag! Ja det er faktisk ikke kun besøg, manden og jeg skal passe ham indtil søndag, da moderen og faderen er til bryllup i KBH... Og mon ikke vi har nydt dagen idag !? Vi har kørt på stor traktor, leget med vand, lavet sandkager, grillet, kørt i cabriolet, og snakket en masse om traktorer! Skøn dag !
Her den anden dag fik jeg lidt tidligere fri fra skole, og var derfor et smut ude at shoppe... I Tiger fandt jeg de to skønne ruller med hyldepapir (har ikke lige noget at bruge dem til nu, men det kommer nok), neon tusser og i Netto fandt jeg de skønne muffinsforme! Er helt pjattet med muffinsforme, har faktisk en slags samling med masser af forskellige.. Men hvad kan så være mere fantastisk, end at ynglings nevøen har Julia's helt sprit nye bog med i tasken!!?? Bogen er en gave fra hans mor og far, og den er ovenikøbet signeret helt personligt til mig, tante Anne !!! Tusind tak :)


Imorgen står den på Farmfestival sammen med manden og nevøen, det skal nok blive spændende.. Der kommer der både dyr, traktorer, hoppeborg og havetraktortræk! Tror nok det skal blive et hit :)
Ha' en go' sommer aften !
Til sidst får i lige et billede af aftensmaden, som jo var grillmad... Hertil fik vi nye danske kartofler fra min mormor og morfars mark, mums....

tirsdag den 22. maj 2012

Blomster i min have !

Idag nyder jeg somemrvejret herhjemme, eftersom jeg har selvstudiedag fra studiet... Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, men det blæser dog en smule... Efter jeg havde sat de første tomater fra min morfar i drivhuset, gik jeg en tur rundt i haven og nød det.. Her får i lille et kig på, hvad jeg så :)


Flotte blomster i søde gamle vaser! Lijlekovallerne er fra min mormors have, ville ønske jeg selv havde nogle... De dufter så fantastisk!

søndag den 20. maj 2012

Mini ferien der gik....


Ferien er ovre og i morgen tager vi igen hul på en ny uge... Men vi har skam nydt ferien i fulde drag, og har haft masser af se til..
Fredag stod den på have arbejde, her fik vi luget de fleste af bedene, klippet kanter rundt om alle bede og træer, givet førstehjælp til frugttræerne(de blev strammet op så de kommer til at stå lige)...
Lørdag var manden i Aarhus for at køre Lamborghini, mens jeg blev herhjemme.. vejret var en del mere trist, og det småregnede, men jeg fik stammet nogle træer op på vores lille skovsti.. Om aftenen fik vi vores søde venner på besøg med deres to børn, vi fik god mad og hyggede.. Det blev endda også til en gokart tur rundt i haven, som både børn og voksne syntes godt om :)
Søndagen har igen stået på lidt havearbejde eftersom vejret var kanon! Jeg fik ordnet de sidste bede, mens manden ordnede hans plæneklipper.. Vi fik sået radisser og pluksalat, samt luget ved kartofler og løg... Vinduspartierne og den gamle bænk fra lossepladsen fik en gang olie, hvilket virkeligt var tiltrængt.. Min familie var forbi til kaffe, og til aftensmad lavede vi hjemmelavede pizzaer på gril som blev nydt med velbehag på terrassen.. Nu er vi begge landet på sofaen, og er klar til ren råhygge...
Aftentur ned langs rapsmarken

Pæoner der er lige ved at sprænge ud...
Hjemmelavet pizza på gril, mums!
Bænken som har fået en klat olie, syntes næsten den ligner en trip trap bænk nu :)
Go' uge til jer alle... Håber også at I har haft en god mini ferie?

torsdag den 17. maj 2012

Kristi-flyv-fartsdag

Herhjemme nyder vi en dejlig mini ferie, kæresten har ikke så mange forsikringsmøder, og jeg selv og studieveninderne har bestemt at vi trængte til en miniferie !
Manden og jeg har startet ferien med at være rigtig aktive, han har slået græs (hvilket tager sammenlagt 1½ time herhjemme), sat hylder op og leget computernørd hos min far. Jeg selv har malet, ryddet op i spisekammeret, og leget room service i mit krea værelse... Jeg er nemlig så heldig, at jeg har mit helt eget rum i den ene ende af huset, og dette rum er kreaværkstedet! Det var i dette rum manden satte hylder op idag, jubii...
De nye hylder i kreaværkstedet !
Den lille hvide hylde med de små fine skuffer skal op og hænge på den tomme væg ved siden af døren...


Lampen i loftet kunne jeg godt tænke mig at skifte ud, tror det er på tide at mor og far får den igen efter et års lån (vi havde ingen lys i huset da vi flyttede ind og lånte derfor denne lampe :)) Overvejer lidt om jeg selv skal lave en ud af kaffefiltre?

 
Reolen i kreaværkstedet er fyldt godt op med ting og sager... Her kan i også se min lille påbegyndte samling af retro stoffer !


Dette er min billedvæg, jeg kan rigtig godt lide at der er knald på farverne her !

Mille mis som er blevet godt træt af at hjælpe mig med at rydde op og lege room service

Sille mis er også gået ud efter dagens strabasser

Efter en god og effektiv kristi-flyv-fartsdag, er manden og jeg nu gået på hver vores sofa... Morgendagen byder vist på en omgang havearbejde, men det hører i nok mere om i morgen.. God mini ferie til alle :)




tirsdag den 15. maj 2012

Morsdag

 Som i alle jo helt sikkert nok ved, så var det morsdag i søndags, og denne dag blev også fejret i min familie... Min mor er typen som ikke rigtig kan finde på ting at ønske sig, og dette havde osse været problemet denne gang. Derfor havde min søster og jeg svært ved at finde en god gave til hende... Men gaven kom i hus og hun blev også rigtig glad for den. Desværre har jeg glemt at tage et billede. Men gaven var 6 forskellige krydderurter, timian, citrontimian, salvie, mynte, busk basilikum og  en karryplante, plus en paletkniv fra evatrio... Oven i hatten havde jeg bestemt at min kære mor ikke skulle baske med mad denne aften, så den stod jeg for !

På billedet ses de to salater vi fik, den forreste er en vandmelon salat med feta og rødløg, den baggerste en bønnesalat med bacon, cerrytomater, løg og olie/eddikedressing... Mums..
 

Et billede af hele retten... Kæresten havde grillet oksemørbrad på grillen, og den havde virkelig fået så hatten passede ! Kartoflerne var flødestuvede kartofler, hele retten var virkelig vellykket, og det smagte lækkert ! 




lørdag den 12. maj 2012

Smikespejl = færdigt !

Idag blev jeg færdig med mit loppe sminkespejl... Processen har været lidt lang, eftersom den skulle ha 3 lag maling, og så drillede papiret rigtig meget ! Øv... Havde den søde kæreste til at hjælpe mig med det store stykke bag spejlet, det drillede helt vildt, fordi jeg ikke havde et stort stykke som passede... derfor var vi nødt til at lave fire stykker, men så var der jo også lige et mønster at tage hensyn til, Grrrr... Vi klarede det, trods små diskutioner og en dame med meget lidt tolmodighed (plejer jeg ellers ikke at have problemer med?)


Et før billede af sminke spejlet

den sidste side limes på, kattene troede slevfølgelig at håndklædet var til ære for dem... Håndklædet ligger hvor det gør, for at aftage et evt. fald..




 Tadada... Det færdige spejl ! Jeg er super godt tilfreds, den er blevet lige som den skulle være, tøset ! Glæder mig sådan til at få det hængt op i mit krea rum... Drømmer om at det måske engang kan komme til at hænge på et lille pige værelse, tror det vil se rigtig fint ud :)

onsdag den 9. maj 2012

Nyeste indkøb

Så fik jeg endelig en kageopsats! Har ønsket mig en længe, men de har endten været for dyre eller ikke store nok.. Min mor har endda jagtet en til mig i julegave, men uden held... Men nu har jeg selv fundet en :) Den er fra Pillivuyt, og er på tilbud i Inspiration netop nu... Den koster alm. 549,95 kr, men nu er den sat ned til under halv pris, kun 269,95 kr! Glæder mig til at få den i sving med cupcakes på, eller fylde den med slik til jul....


Prøvede lige at se hvordan den ville se ud med kager på, porcelæns kagerne er fra søsterne grene..


tirsdag den 8. maj 2012

Loppefangst

Idag har jeg haft tidlig fri fra skole, og det betød at jeg lige måtte ind forbi mit gamle loppested i Struer, nemlig lossepladsen! Her havde jeg skisme heldet med mig...! Købte dette fine Colditz stel, men stellet bærer dog præg af at det har været brugt en del, men pyt ! Fik hele pivtøjet for bare 40 kr, det syntes jeg var et skoop...



Ved ikke om jeg kommer til at bruge stellet, eller om jeg vil samle på det. Men syntes bare farven var så fin, måske jeg kan bruge dem til hyacinter eller lignende blomster.


Rundt om gården er vi så heldige at det er min far der ejer jorden, og i år står der raps på marken... Rapsen dufter skønt, og den betyder masser af bier og sommerfugle(osse i min haven). Tænker tit tilbage på da jeg var barn og vi legede ude i rapsen, vi var små og rapsen var kæmpe høj! Er spændt på at se hvor høj den er nu?



Stemningsbillede fra igår morges hvor der var høj sol ! Forrest ser i min køkken have, som både indeholder blomster og køkkensager.

Et billede af vores kæmpe gigantiske kastanje træ, som nok snart begynder at blomstre, de andre træer er henholdsvis æble-, pære- og kirsebærtræer.
 


Tilsidst lige et billede af det næste færdige drivhus, der mangler vist bare 2 ruder nu! Nu kan sommeren begynde!
 

Nu vil jeg smutte på den lokale losseplads med alt det ødelagte glas fra drivhuset, og så er det jo heldigt at de osse har en lille butik der.... To fluer med et smæk!

søndag den 6. maj 2012

Weekend, weekend, weekend


Endelig weekend ! Denne uge har bare været prop fyldt med alt for meget efter mit hoved ! Vi har spist ude ved venner og familie 3 dage, haft besøg, været til familie tam tam, jeg har hjulpet nogle gode venner med at plante 19.000 jordbær planter og så har vi faktisk kun haft 2 aftner på sofaen, alene herhjemme.... Puha ! Her i weekenden har der været lidt mere tid til at gøre det man havde lydt til, istedet for altid at skulle jage rundt til alt muligt. Der har været genbrugsbesøg, leget med kreative ting, lavet glasset i drivhuset(endelig) og tilsidst blev det lige til en lille smut tur til Giro d'italia i Struer....

Billedet er taget i sidste weekend hvor jeg havde heldet med mig på genbrug.. Jeg slap med sølle 40 kr. for det hele på billedet ! Spejlet er jeg igang med at give en makeover.

Spejlet fra billedet ovenover er næsten klar til at få papir/tapet på... Så kommer det svære i processen, hvilket papir skal man vælge? Kunne godt tænke mig at det skal være et rigtigt "tøsespejl", så overvejer den prikkede grønne til venstre bag spejlet, også 3 forskellige lyserøde i siderne.

Tilsidst får i lige et billede af en af mine tegninger, er blevet en smule bidt af at tegne zentangels, efter inspiration hos hende her. Syntes det er en rigtig god måde at stresse af på, og så ser det jo også ret godt ud (hvis jeg selv skal sige det :)) Uglerne er købt i Netto for lang tid siden..








   Det var alt for nu, I må have en god uge ! Jeg ser især frem til torsdag, hvor min kæreste og jeg skal til bedsteforældredag i hans nevøs vuggestue ( lidt tidligt at blive bedste?).