tirsdag den 28. august 2012

Hverdags fund...

Igår var jeg efter skole i den gamle genbrug som ligger i Struer, da jeg var på vej hjem fra skole... Jeg gjorde tre gode kup, og så noget som jeg måtte tilbage efter idag... Heldigvis var det ikke solgt!
  Det var dette Panorama stel som jeg var i tvivl om igår, men efter en urolig nat havde jeg taget beslutningen.. Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at bruge det, men kunne bare ikke stå for det.. Og så er det jo heldig at jeg har en søster som er tosset med farver, og som nok også en dag flytter hjemme fra...
 Disse to Erik Kold bøtter købte jeg med hjem igår, tænker de hurtigt bliver fyldt på kreaværelset...

Her er hele bunken af herligheder... Det hele er erhvervet for under 250 kr...! De to Egersund Norway dybe tallerkner er til min mormor, hun har disse som havregrøds tallerken :)
 En smuk buket fra min mormors have, Frøken hat og georginer...
Til sidst et billede af min Amarylis som meget snart springer ud - spændende....

mandag den 27. august 2012

Der høstes!

Idag blir/blev der høstet byg hos min mor og far, og hos min mormor og morfar... Alle mand er involverede når der høstes hjemme hos os... Farmanden kører mejetærskeren, kæresten kører korn fra sammen med morfaren, og vi damer/koner/piger - ja vi står for alt maden og udbringningen af denne...! Men det er nu hyggeligt at vi piger samles, det blir næsten en hel hygge aften - dejligt :)
Mændene kører stadig endnu, de satser på at nå og høste de sidste af den påbegyndte mark færdig inden midnat, for der siger de kloge hoveder at der kommer regn??? Jeg krydser fingre for at de når det...





Her til aften da min mormor og jeg var på vej i marken med aftenskaffe gik vi og snakkede om hvor skønt det er at bo på landet... Vi var begge enige om at de oplevelser, nydelser og bare alt det der kan ske på landet - det er altså det hele værd!!!

lørdag den 18. august 2012

Hjælp søges!

For et stykke tid siden fik jeg en symaskine af min dejlige kæreste, og selvom det er et stykke tid siden at jeg fik  den, ja så har jeg ikke selv fået den afprøvet! Men nu skal det være... Jeg har bestemt mig for at lave et patchwork legetæppe af retro stof som jeg har samlet sammen.. Men nu er jeg kommet i tvivl, er der for lidt farver? Vil gerne have et farvestrålende tæppe, jeg tænker at jeg måske mangler noget mere lilla, blå og grønne nuancer i noget stof??? Hvad siger i ??


fredag den 17. august 2012

Dagens buket

Tiden flyver afsted i praktikken, er forbavset over at en uge kan gå så hurtig! Men det kan kun være fordi man nyder det, men hold op hvor er jeg træt når jeg kommer hjem om eftermiddagen! Der er ikke det helt store overskud, og der bliver heller ikke lavet de samme kreative ting længere, lige i tiden er husholdningen nok :) Men saster på at der kommer et par indlæg her i løbet af weekenden, har nemlig fået nye blomster i haven, også skal jeg fortælle om et kommende sy projekt!

En lækker buket blomster fra haven som jeg plukkede i formiddags inden arbejde, nyder rigtig meget bare at kunne gå i haven og plukke en smuk buket.. Tænker at min mormor skal have en imorgen hvor det er min morfars fødselsdag :)

mandag den 13. august 2012

Weekenden

Så er jeg tilbage igen, efter en uge med masser af nye indtryk og oplevelser i SFO'en. Den første uge har simpelthen drænet mig for energi, tror det er pga. alle navne, indtrykkene, de mange ting man skal huske osv. Men jeg NYDER at være på stedet, det er simpelthen så hyggeligt, jeg har lavet rigtig mange kreative ting sammen med børnene. Bla. perler, malet, flettet armbånd, lavet knaparmbånd osv.
Da det blev weekend i fredags, ja så fik vi besøg af Århus folkene, de skulle op og hjælpe med at høste raps.. Det var super dejligt at se dem igen, efter deres lan  ge ferie i Norge :) Og ynglings nevøen, ja han vare klar til høst !
Søndag var vi alle til fødselsdag i Randers, men inden da var Kathrine og jeg et smut i Plantorama..Der blev indkøbt en del planter til haven, og nu mangler jeg bare at plante dem. Men dette hører i mere om..
Idag var det første rigtige dag i praktikken, i og med at børnene nu er begyndt i skolen igen.. Så idag har der været en masse andre børn og endnu flere navne at gå i krig med !

I får lige et par billeder af Mikkel Ræv som har været på stikkelsbær rov i haven her i weekenden...



lørdag den 4. august 2012

Lørdags loppe og blomster i haven

Idag har jeg været på min lørdagslopperunde, med på turen var min kære mormor, og jeg fik et par gode ting med hjem... Jeg fandt lynlåse til 2 kr stykket og fik ialt 5 stk med hjem, dejligt at have nogle på "lager" til fletterierne :) Men dagens bedste fund er nok dette gamle tæppe! Købte det  for bare 20 kr, fatter slet ikke man kan sælge sådan et tæppe så billigt, det er jo næsten en hån imod skaberen!!! Men nu er det mit :)
Er lidt i tvivl om, om det er hæklet eller strikket, men jeg gætter nu mest på hæklet... Har taget et close up billede af tæppet, det kan jo være der er andre der kan se det??? Mønsteret har jeg aldrig set før, og det ser ud til at hele tæppet er "dobbelt", hvilket gør at det også er meget tykt..


Smukke dobbelte valmuer, skal helt sikkert samle frø af disse :)





En enlig svale, denne blomst står i et bed nederst i haven.. Kender ikke navnet på denne, men syntes den er ret fin

Rosen bedet foran huset (set fra haven)

Hortensiaen blomstre helt vildt lige nu

Mit krydderurte bed er simpelthen så gigantisk i år, bedet rummer nu : Mynte, Timian, Oregano(som her ses i blomst), Purløg og Citronmelisse...

Et begyndende hindbærbed, det skal lige siges at billederne er taget lige efter vi kom hjem fra ferie, og det eneste der har ændret sig er lige netop dette bed.. Det bugner af hindbær, jeg plukker ca. hver anden dag, og har både løsfrosset en masse bær og lavet masser af marmelade :)

onsdag den 1. august 2012

Første praktikdag

Idag var det som nævnt tidligere min første praktikdag.. Pga. bare 7 børn, så tog alle børn og 4 voksne på tur til Holstebro med toget.. Her hyggede vi en hel dag sammen med børnene, vi kiggede i legetøjsbutikker, ledte efter nye spændende legetøj til SFOen, købte nye kreative ting til SFOen og fik god mad og is :)
Tror dette må være drømme start dagen!! Men selvom alle dage slet ikke bliver som denne, ja så glæder jeg mig allerede rigtig meget til imorgen!
Der blev også shoppet lidt til mig selv :)

Super fint papir, tape og et kort fra søstrene grene :) Maskingtapet kostede kun 5, 6 og 7 kroner, kunne slet ikke lade det ligge, og dette er bare et lille udsnit af alle de forskellige farver og mønstre...