mandag den 19. november 2012

Hverdag igen...

Efter en super hyggelig og rigtig afslappende weekend, med wellness, gode venner, lækker mad og tid til kreativitet, banker hverdagen atter på døren! Selvom hverdagen ikke er så slem, når man laver det man allerhelst ville, men nej hvor går de weekender bare for hurtigt! Det har virkelig været rart at kunne sætte sig lidt ned her i weekenden og lave lidt kreativt, og tænkt en masse tænker omkring julepynt og julestas!

Her kommer lidt billeder fra weekenden...
  Stemningsbillede fra stuen, stjernen på væggen er et af de kreative ting som er blevet til her i weekenden.. 6 gerne, hørsnor og det er alt!!!

 Lysfadet som også er vist på billedet ovenover har fået besøg af en lille blad kugle... Det er simpelthen bare visne blade udefra naturen, og så har jeg viklet ståltråd omkring og klemt den lidt, til den fik den ønskede kugle form... Super nemt og hurtig efterårspynt!

 Der blev selvfølgelig også tid til et genbrugsbesøg her i weekenden... Jeg fandt dette super flotte hæklede babytæppe til bare 10 kr!!! Kan rigtig godt lide at ternene er holdt i de samme farve nuancer!!!

Til sidst en super fin Bjørn Winblad opsats, jeg har rigtig længe ledt efter andet end platterne, såsom en vase eller et stort fad, men har bare ikke rigtig kunne finde nogle.. Så derfor blev jeg rigtig glad da jeg fandt denne, men vasen står nu stadig på ønskelisten...

Fortsat god uge :)

fredag den 9. november 2012

Ahhh weekend

Nu er det igen tid til weekend ! Puha dagene flyver afsted i fulde fart og inden man ved af det er ugen gået og endnu en weekend står for døren. Denne weekend er der absolut INTET i kalenderen, det er sjældent at det sker, men jeg har virkelig set frem til denne weekend.. Nu kan jeg få indhentet alt det der ikke er blevet nået i hverdagene eller de andre weekender. Dejligt !


Aftenen står på sofa hygge, og afslapning! Manden har købt det nyeste Boligliv til mig idag, og det glæder jeg mig til at kaste mig over i sofaen!!

Nedenfor får i lige et par billeder af de sidste par dages loppefund :)

 Askebæger, her bliver den bare brugt som fint lysfad...

 Et julepuslespil og to fine gamle cykler, kan huske min mor havde sådan nogle cykler til at stå til pynt da jeg var lille. Men de passede også perfekt til Barbie dukkerne :)

 En fin lyseblå skål, kunne slet ikke stå for den, især ikke da jeg så den indeni!

 Skålen indeni, smukt !

 En stak kreative bøger, både til klip og trylledej...



Bøgernes titler!

fredag den 2. november 2012

Tiltrængt weekend!

Ahhhhh weekend!!! Jeg ånder lettet ud efter en hård og lang arbejdsuge i sfo'en. Vi har simpelthen haft SÅ travlt i denne uge, der har været syge kollegaer, halloween for børn og forældre, masser af møder og alt for dårlig normering!! Så det er virkelig en tiltrængt weekend jeg går i møde !
Så derfor står programmet for i aften på total afslapning med lys og hygge, lige hvad jeg trænger til ovenpå sådan en uge....
I morgen eftermiddag går turen til Randers hvor vi skal tilbringe tiden i Randers regnskov sammen med ynglings nevøerne og deres forældre - bliver rigtig dejligt at se dem igen!!!
Søndag er der absolut ingen planer, tænker at der måske bliver tid til lidt kreativt - hvem ved???

Med disse ord er der ikke andet end at sige god weekend til jer derude håber i kan nyde den, jeg vil i hvertfald nyde min :) Til sidst får i lige et par billeder fra efterårshyggen der breder sig i huset, dejligt at vi nu kan tænde stearinlys og brændeovn om aftenen!



Svampe fangst fra Rema 1000, syntes de er så fine og efterårsagtige, men tænker de blir stående julen over !

 Stemnings billede fra vinduskarmen - elsker bare stearin lys


 Min anden amaryllis er nu sprunget ud


 Hyacinterne er også sprunget ud, og deres dejlige duft breder sig i huset

Til sidst et tosse billede af min søster med vores to halloween kager som vi bagte den anden aften. Vi passede hende og hun skulle have kage med i skole dagen efter, så det blev lige til halloween kager.... Har slet ikke fået hørt til hvad klassen sagde til kagen..