søndag den 29. april 2012

Øv, øv, øv og mere øv!

Rådyrene har igen været på spil i min have! Denne gang gik det ud over mine ny udplantede græskar planter... Vi syntes at rådyrene er så fine at kigge på, men det er nu altså lidt trist når de går og æder mine planter.. Derfor er vi nu et skridt foran dem, eftersom vi har sat hegn/net op omkring vores køkkenhave, hvor der gerne snart skulle titte kartofler og løg frem...
Rådyrene bor i området og vi ser dem næsten hver dag, det er rigtig hyggeligt at følge dem ! Lige nu har hannerne stadig pels på deres gevir, og det ser ret så morsomt ud når de hopper rundt i haven fordi pelsen på gevirret klør!

I vinters havde vi rigtig mange besøgende, desværre fik vi fodrestationen op for sent til at vi så dem benytte denne. Men vi havde omkring 11 dyr når der var flest. På dette billede er der vist 6 tror jeg.

Ups taget på fersk gerning! Rådyrene har spist ca. halvdelen af vores kristjørn, heldivis har de gjort det pænt lige, og derfor er det nu en opstammet kristjørn! Hvor mange har det? Troede slet ikke de kunne lide sådan et træ, den må da stikke på tungen? Men nej - ifølge eksperterne er det faktisk deres livret??!!!

Her er det to hanner som øver sig i at kæmpe.

Her kan man se rådyrets gevir har pels på
 

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar