fredag den 28. december 2012

Juleaften og julegaver

Puha endelig tilbage, har vist  været en del fraværende fra bloggen.. Dette skyldes primært pga. manglende tid, men også fordi jeg endelig er kommet igang med Instagramme... Det er virkelig så meget nemmere og mindre tidskrævende end bloggen... Men der er ingen tvivl det er helt klart aller fedest at blogge :) Hvis du skulle have fået lyst til at følge mig på instgram så hedder jeg anneodgaard!

Tilbage til emnet... December måned er virkelig fløjet afsted, og før vi vidste af det var det næsten juleaften.. Den blev i år holdt sammen med kærestens familie hos hans søster i Århus,  og vi havde en super hyggelig aften! Vi ankom dagen før så vi kunne være behjælpelige med alle forberedelserne, det er ikke altid nemt at nå det hele når man har to små børn også...
Efter juleaften kørte vi igen tilbage til Thy, hvor den stod på to dages julefrokoster i min familie. Igår var så til den absolut sidste julefrokost for i år, hos kærestens familie i Thorsager.. Godt der er længe til jul igen efter alt den julemad!
Hos kærestens søster hvade vi disse bordkort som hun selv havde lavet ud af hjemmelavet selvhærdende ler ! De er så super fine! Efter manden blev de hængt på juletræet og alle gæsterne fik lov til at tage deres egne bordkort snefnug med hjem...Nu til julegaverne..... Fik rigtig rigtig mange fine ting i julegave, og syntes derfor i skulle have lov til at se de fleste af dem!


Alt hvad der hører til selvførkælelses kontoen!


Til at være kreativ med...


Masser af øreringe..


Pynt til huset, har længe ønsket mig kählers avvento stager! Men er nu også ret vild med Sonny Angels figurene som jeg fik af min svigermor og hendes kæreste!


Masser af lækre hjemmelavede ting! Kæmpe doily som senere skal forvandles til et juletræstæppe som svigerinden osse har... De fineste hæklede juletræer som er fra svigerinden ligesom doilyen osse er.. Og til sidst masser af hjemmelavede smykker fra mine og kærestens kusiner..


Og til sidst en stjerne ring fra kæresten, med tilhørende øreringe, plus et gavekort til en ny parfume! Lækkert!!

Alt i alt en temmelig indbrigende jul... Nu ser jeg frem til nytårsaften som skal tilbringes sammen med familie og venner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar