lørdag den 4. august 2012

Lørdags loppe og blomster i haven

Idag har jeg været på min lørdagslopperunde, med på turen var min kære mormor, og jeg fik et par gode ting med hjem... Jeg fandt lynlåse til 2 kr stykket og fik ialt 5 stk med hjem, dejligt at have nogle på "lager" til fletterierne :) Men dagens bedste fund er nok dette gamle tæppe! Købte det  for bare 20 kr, fatter slet ikke man kan sælge sådan et tæppe så billigt, det er jo næsten en hån imod skaberen!!! Men nu er det mit :)
Er lidt i tvivl om, om det er hæklet eller strikket, men jeg gætter nu mest på hæklet... Har taget et close up billede af tæppet, det kan jo være der er andre der kan se det??? Mønsteret har jeg aldrig set før, og det ser ud til at hele tæppet er "dobbelt", hvilket gør at det også er meget tykt..


Smukke dobbelte valmuer, skal helt sikkert samle frø af disse :)

En enlig svale, denne blomst står i et bed nederst i haven.. Kender ikke navnet på denne, men syntes den er ret fin

Rosen bedet foran huset (set fra haven)

Hortensiaen blomstre helt vildt lige nu

Mit krydderurte bed er simpelthen så gigantisk i år, bedet rummer nu : Mynte, Timian, Oregano(som her ses i blomst), Purløg og Citronmelisse...

Et begyndende hindbærbed, det skal lige siges at billederne er taget lige efter vi kom hjem fra ferie, og det eneste der har ændret sig er lige netop dette bed.. Det bugner af hindbær, jeg plukker ca. hver anden dag, og har både løsfrosset en masse bær og lavet masser af marmelade :)

1 kommentar:

 1. Sikke nogen fund du gør dig på dine lopperunder.

  Tæppet er helt sikkert hæklet.... Tror det er en teknik der hedder vaffel hækling.
  Kan se det er mest stangmasker.

  Og sikke nogen fine valmuer. Tror da lige vi skal udveklse frø. Jeg har også nogle fine flossede nogen,men de er mere lillae end dine.

  Hils onkel

  Kh

  SvarSlet