tirsdag den 8. maj 2012

Loppefangst

Idag har jeg haft tidlig fri fra skole, og det betød at jeg lige måtte ind forbi mit gamle loppested i Struer, nemlig lossepladsen! Her havde jeg skisme heldet med mig...! Købte dette fine Colditz stel, men stellet bærer dog præg af at det har været brugt en del, men pyt ! Fik hele pivtøjet for bare 40 kr, det syntes jeg var et skoop...Ved ikke om jeg kommer til at bruge stellet, eller om jeg vil samle på det. Men syntes bare farven var så fin, måske jeg kan bruge dem til hyacinter eller lignende blomster.


Rundt om gården er vi så heldige at det er min far der ejer jorden, og i år står der raps på marken... Rapsen dufter skønt, og den betyder masser af bier og sommerfugle(osse i min haven). Tænker tit tilbage på da jeg var barn og vi legede ude i rapsen, vi var små og rapsen var kæmpe høj! Er spændt på at se hvor høj den er nu?Stemningsbillede fra igår morges hvor der var høj sol ! Forrest ser i min køkken have, som både indeholder blomster og køkkensager.

Et billede af vores kæmpe gigantiske kastanje træ, som nok snart begynder at blomstre, de andre træer er henholdsvis æble-, pære- og kirsebærtræer.
 


Tilsidst lige et billede af det næste færdige drivhus, der mangler vist bare 2 ruder nu! Nu kan sommeren begynde!
 

Nu vil jeg smutte på den lokale losseplads med alt det ødelagte glas fra drivhuset, og så er det jo heldigt at de osse har en lille butik der.... To fluer med et smæk!

1 kommentar:

  1. Hej, kan godt se at det er et ældre indlæg, men hvis du vil sælge ud af dit blå colditz, så må du endelig sige til :)

    Mvh jeppe@algrens.dk

    SvarSlet