fredag den 25. maj 2012

Sol, sol og pinse!

Idag er der endelig dømt pinseferie! Jeg har sådan glædet mig til idag, ikke kun fordi det er pinse, men også fordi at ynglings nevøen skulle komme på besøg idag! Ja det er faktisk ikke kun besøg, manden og jeg skal passe ham indtil søndag, da moderen og faderen er til bryllup i KBH... Og mon ikke vi har nydt dagen idag !? Vi har kørt på stor traktor, leget med vand, lavet sandkager, grillet, kørt i cabriolet, og snakket en masse om traktorer! Skøn dag !
Her den anden dag fik jeg lidt tidligere fri fra skole, og var derfor et smut ude at shoppe... I Tiger fandt jeg de to skønne ruller med hyldepapir (har ikke lige noget at bruge dem til nu, men det kommer nok), neon tusser og i Netto fandt jeg de skønne muffinsforme! Er helt pjattet med muffinsforme, har faktisk en slags samling med masser af forskellige.. Men hvad kan så være mere fantastisk, end at ynglings nevøen har Julia's helt sprit nye bog med i tasken!!?? Bogen er en gave fra hans mor og far, og den er ovenikøbet signeret helt personligt til mig, tante Anne !!! Tusind tak :)


Imorgen står den på Farmfestival sammen med manden og nevøen, det skal nok blive spændende.. Der kommer der både dyr, traktorer, hoppeborg og havetraktortræk! Tror nok det skal blive et hit :)
Ha' en go' sommer aften !
Til sidst får i lige et billede af aftensmaden, som jo var grillmad... Hertil fik vi nye danske kartofler fra min mormor og morfars mark, mums....

2 kommentarer:

  1. Årh hvor ser det bare hyggeligt ud. Det er fantastisk med en super onkel og yndlings tante når vi tager afsted på storbyferie;) tror elias har glædet sig ligeså meget som jer, og han spurgte efter dig da flemming kom alene for at hente ham. Glæder mig til at se jer allesammen igen og høre om det hele:)

    Kh her fra kbh

    SvarSlet
  2. Orv ja og selvfølgelig skulle du ha den bog:)

    SvarSlet