mandag den 23. juli 2012

Sommerferie i Marielyst

I sidste uge var familien og jeg på sommerferie i Marielyst.. Det var 9 dage med masser af afslapning og hygge.. Sommerhuset havde manden og jeg lejet igennem hans famile, som har noget famile, som ejer sommerhuset :) Tiden i sommerhuset blev bla. tilbragt med masser af spil, tv, hækling, lave go' mad osv. Onsdag var vi et smut på Møn, hvor min faster og hendes familie bor, det var nemlig den mindstes fødselsdag! Her fik vi lækker mokost(fasterens version af brunch - morgenmad og frokost = mokost), hyggede med spil i haven, så på alle fastersblomster og sluttede dagen af med lækker kagekone og lagkage!!
De fleste af dagene i sommerhuset blev desværre brugt indendørs, da det stod ned i lårfede stråler de fleste dage, Øv... Men indimellem de voldsomme byger var der også tid til shopping i Nykøbing F, gåture, og solbadning i haven eller på starnden..

Sommerhusets stue, her tilbragte vi det meste af tiden pga. det dårlige vejr...Der plukkes vilde blomter i kilterne

Stranden i aftensol


Mega regnvejr med meget store dråber!

Stranden i solskinsvejr

Fasan hane på taget, ham så vi næsten hver dag!

En hjemmelavet mejetærsker af træ
En møg fed retro 3-hjuletcykel i en af nabo sommerhusetshave

Købte denne busk basilikum i Marielyst by, det skulle efter sigende være en basilikum piccoline..

Disse næsten helt runde sten er fra Møn, en loppemand gav os den ene, og fortalte at stenene indeholder en svamp, og hvis man er heldig kan man endda finde nogle som rasler.. De kaldes rullesten, og man kan oftest finde dem ved mønsklint om vinteren... Den lille fandt jeg selv i en bunke grus..
I aften slappes der af på sofaen, da manden og jeg har deltaget som frivillige hjælper på en kæmpe spejderlejr i Holstebro... Vi har haft ca. 300-400 børn igennem vandkantsaktiviteter hele dagen, så nu er det snart tid til at hvile ørene..
Planlægger at lave et lille indlæg med billeder fra en af dagene som frivillig, har også en anden plan om snart at vise nogle af de ting jeg næsten er blevet færdig med på sommerferien, glæd jer !!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar