tirsdag den 26. juni 2012

Juni lopper

Efter weekenden har jeg været totalt smadret, efter at vi fik holdt en super god og hyggelig fødselsdag for manden i søndags :) Men alle forberedelserne har taget en del på kræfterne, også mangler jeg også lige et par dage i skolen endnu, inden jeg har sommerferie på torsdag kl. 15.15 !
Men tilbage til emnet, juni lopper! Idag var der endelig tid til at kigge forbi lossepladsens genbrug.....Var så heldig at ramme genbrugen på det helt rigtige tidspunkt idag... Jeg fik simpelthen så mange gode sager med hjem, for bare 40 kr !
Fandt dette fine Lyngby kaffestel, desværre var der kun en kop, men manden i genbrugen mente at de måske dukkede op senere på ugen.. Jeg krydser fingre!

Kaffestellet fik hurtigt en plads i køkkenalrummet på tallerken rækken, så kan jeg nyde det hver dag :)

Disse ting røg også med hjem sammen med kaffestellet.. 4 flotte underkopper i friske sommer farver, en rigtig fin og gammel emalje kop i pastel gørn og to æggebægre fra Rosti... Tænker at jeg nu har påbegyndt en samling af æggebægre, tror de vil passe godt ind i min lillesøsters kommende farverige hjem!!! (når engang hun skal have sit eget.....)

Tilsidst endnu en ting som var i blandt godterne som kom med hjem idag, en fin strikket vest i det blødeste garn! Tror måske det er bomuld, med en smule alpaca??? Syntes mønsteret er så fint, og da min mormor så den - ja så måtte hun eje den!!

2 kommentarer:

 1. Fantastiske fund du har gjort dig.
  Også Colditz stellet i det andet indlæg.

  Æggebægrene samler jeg også selv på. Ellers jeg er ved at have nok. Men de er bare så dejligt farverige :o) Et festligt indslag i ethvert køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak !
   Ja har tit set æggebægrene vist frem på din blog, og da jeg så dem tænkte jeg på dig, og din samling :)
   Forresten - så samler jeg slikposer ind, og er nu ved at have en kæmpe bunke, men er ikke så god til selv at flette af dem - så jeg tænkte om du evt. er interesseret???

   Slet